Internet med høj uploadhastighed

Bredbåndsabonnementerne er ofte lavet for dem, der er flest af, og i mange år har den gennemsnitlige forbruger ikke brugt upload til så meget.

Det er en af grundene til det ofte er her, der er “sparet” i abonnementet. Det kan derfor også være svært at finde abonnementer med høj upload.

Det er dog noget flere og flere efterspørger, og der er stor forskel på, hvor højt udbyderne prioriterer uploadhastighed. Og man behøver ikke nødvendigvis have mulighed for fiber for at få høj upload, selv om fiber især er interessant for dig med behov for høj uploadhastighed.

Efterhånden er flere udbydere kommet godt med på bølgen med upload, mens andre halter gevaldigt. Vær dog opmærksom på, at mange sjældent lever op til deres generelle abonnement i praksis. De fleste af disse steder kan du dog lave en test på adresseniveau på forhånd, og se hvad de forventer at kunne levere.

Priser på internet med høj upload

Vi har samlet priser på bredbånd med høj upload. Vi har lagt vægt på de abonnementer, hvor der er forholdsvis meget uploadhastighed. Husk dog som at skele til minimumhastigheden, da du ikke er garanteret mere end dette.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 100/30 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1892 kr. 249 kr.
(min. pris: 1892 kr.)
Mere info 100/35 Mbit
(minimum: 5 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 2193 kr. 249 kr.
(min. pris: 2193 kr.)
Mere info 100/25 Mbit
(minimum: 10 / 0.5 Mbit)
6 mdr. 1692 kr. 249 kr.
(min. pris: 1692 kr.)
Mere info 300/50 Mbit
1 mdr. 2513 kr. 369 kr.
(min. pris: 668 kr.)

Hvorfor har flere brug for høj uploadhastighed?

Måske er du i tvivl om du reelt har brug for høj upload. Selv om det ikke er alle, der har brug for mere end 1-2 Mbit i upload, er det blevet mere almindeligt at have brug for højere hastighed.

Hvis man ofte arbejder hjemmefra, kan man have brug for at sende større datamængder til sin arbejdsplads. Et worddokument behøver du ikke tage højde for, men er der tale om større mængder billeder, video eller lignende, kan det hurtigt være ønskeligt med en fornuftig upload.

Diverse fildelingstjenester som Dropbox og Google Docs, hvor man kan dele familiebilleder og lignende er også blevet mere populære, og vil man undgå længere ventetid, fordi man ofte uploader billeder, bør man også prioritere høj upload. Det kan også være man meget ofte smider flere billeder op på Facebook. Omvendt kan de fleste af os godt leve med lidt ventetid, hvis det kun sker en enkelt gang eller to i løbet af en måned.

Jo flere computere du har, jo højere upload skal du også have. Har du mere 4 eller flere enheder på nettet, bør du oftest også have over 1 Mbit i upload, og har du markant flere enheder kan du også hurtigt få brug for mere end det, selv hvis alle brugerne kun sjældent laver de decideret krævende uploadopgaver.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning