Fastspeed – gennemgang af udbyderen

Fastspeed er en af de nyeste danske udbydere af bredbånd. De har åbnet op for kunder i 2019.

Fastspeed fortsætter trenden, hvor udbyderne tilbyder maksimal hastighed for en lav månedspris. Hos Fastspeed kan du således kun få én pakke, hvor de lever op til hele 1000 Mbit – altså langt mere end enhver privat forbruger har brug for, men uden prisen er specielt høj.

Fastspeed tilbyder fra starten kun bredbånd via YouSee’s kabel-tv net, men har lagt op til, de håber på at komme på fibernet også – dog ved hjælp af regulering af energiselskabernes fibernet. Til gengæld har de ikke meldt noget ud om kobbernetværket, som de dermed formentlig ikke har planer om at gå ind på.

De har meldt ud, at målet er at have 20.000 kunder i løbet af to år.

Fastspeed er startet af blandt andet Peter Mægbæk, der har en fortid som stifter af Fullrate og Plenti. Det virker derfor ikke utænkeligt, at selskabet vil blive solgt om nogle år, når der er opbygget en god kundemasse. Fastspeed har dog meldt ud, at det ikke er planen.

Abonnement og priser

Fastspeed har kun ét abonnement. Det er 1000 Mbit via kabel-tv netværket. Ved lanceringen har de lagt klart under de normale priser på markedet, men er dog kun på kabel-tv nettet.

Du kan finde abonnementer på samme prisniveau, men så er det generelt med markant lavere hastighed. Det kan mange dog også fint nøjes med.

Udbyder
?
Hastighed
?
Binding
?
Pris 6 mdr.
?
Pris pr. mdr.
?
Gå til udbyder
?
Mere info 1000/100 Mbit
6 mdr. 1494 kr. 249 kr.
(min. pris: 1494 kr.)

Trustpilot: 9,6

Er der noget så fantastisk som en ny udbyder med lave priser? Det synes kunderne i hvert fald ikke efter lanceringen.

Fastspeed har rigtigt gode anmeldelser, og de har også allerede fået en del i forhold til hvor nye de er. Men ikke desto mindre skal man passe på at med at bygge for meget på det – som så ny udbyder, har de endnu ikke kunnet lave mange fejl, men det virker trods alt til, der må være styr på at få oprettet nye kunder – noget der tidligere har ramt helt nye selskaber.

Vi anbefaler, du selv klikker videre til Trustpilot og ser, om noget har ændret sig, mens de stadig er nye, men i skrivende stund ser folk meget glade ud for det nye bekendtskab.

Enkelte kunder har dog oplevet lidt sløv levering, ligesom nogle oplever at have svært ved kommunikationen med Fastspeed. Men der er klar og stor overvægt af glade kunder.


Sammenlign priser fra 20 internetudbydere

Gå til prissammenligning